Aveți o întrebare? Contactați-ne. info@autocarpet.hu

DEFLECTOARE AER - PARAVÂNTURI AUTO

Deflector aer - HEKO.

Deflectoarele de aer reduc fluxul de aer și zgomotul de conducere, fac ventilația confortabilă pe vreme ploioasă, condensul nu îngreunează conducerea.

Acest lucru asigură ventilația și supraîncălzirea mașinii. În plus, au și proprietăți de umbrire, sunt fabricate din plastic rezistent la UV, ceea ce le permite să fie filtrate. Deflectoarele de aer sunt realizate din material transparent de culoare gri închis, nu întunecă și nu împiedică vederea. Au aproximativ 5-6 cm grosime. Deflectoarele de aer sunt disponibile pentru aproximativ 1000 de tipuri de mașini, fără excepție, sunt realizate pentru tipul specific de geam auto. Fiecare set de deflector este format din 4 piese, cu excepția unor tipuri care au doar 2 piese, de ex. dubele/autoutilitarele. De asemenea, oferim opțiunea de a comanda doar 2 bucăți pentru geamurile din față ale vehiculului dumneavoastră. Asamblarea este foarte simpla si nu necesita expertiza. Nu trebuie să faceți nicio modificare la vehicul înainte sau în timpul instalării. Deflectoarele ferestrelor au autocolante cu două fețe, care sunt importante pentru lipire, dar la fel de importante sunt și profilele în formă de „U”, care ajută la crearea distanței și se potrivesc sub deflectoare prin apăsarea acestora pe tocul ferestrei. Prin utilizarea profilelor în „U”, deflectoarele devin mai stabile și ajută la introducerea cu ușurință a ferestrei. Instalarea deflectoarelor de geam nu este dificilă chiar dacă vehiculul este echipat cu geamuri electrice și are protecție anti-ciupire.

Covoraș auto standard cu precizie dimensională. Covorașele standard sunt versiunea de bază a ofertei noastre. Deoarece ne străduim, să punem la dispoziția oricui covoarele noastre la un preț mai mic, menținând în același timp o calitate excelentă, oferim doar tipul de covor standard în culoarea neagră de bază.

Este realizata cu cusaturi cu fir negru si fara broderie. Partea de rulare a covorașului mașinii de pe partea șoferului a primit, de asemenea, un design frumos. Materialul covorului este stofă. Materialul covorului textil este potrivit scopului, protejează podeaua interiorului mașinii, reduce zgomotul din cabină în timpul conducerii, oferă un aspect plăcut și face interiorul să pară mai confortabil și mai cald. Avantajul covorului textil standard este ca producerea lui este un proces tehnologic mai putin solicitant, ceea ce inseamna ca putem onora comanda intr-un timp de livrare mai scurt. Fixarea covorașele auto sunt realizate cu elemente de prindere care permit atașarea covorașului de podeaua mașinii, prevenind astfel covorașul să se miște la urcarea, respectiv coborârea din autoturism sau chiar în timpul conducerii. Toate covorașele auto din oferta noastră sunt fabricate cu elemente de fixare corespunzătoare modelului original. Dacă mașina nu are suporturi din fabrică, covorul este realizat cu suporturi nestandard. Dacă mașina are alte punte de fixare decât cele din fabrică, puteți trimite fotografii la adresa de e-mail info@autocarpet.hu și remediem problema.