Aveți o întrebare? Contactați-ne. info@autocarpet.hu

POVESTEA MEA

Mă numesc Tamás Kollár, sunt proprietarul și realizatorul firmei AUTOCARPET SOLUTIONS SRL.

Am fost captivat de lumea comerțului online încă din 2010, iar de atunci mă îndrept constant către obiectivele mele.

Ca proprietar de afaceri și visător al unui magazin online, eram deja pe piața maghiară, ceea ce mi-a dat o perspectivă asupra funcționării acestei piețe după mulți ani de muncă și multă experiență. Din păcate, sau nu, viața m-a făcut să renunț la o firmă pe care am creat-o și la care am visat, ceea ce a avut ca rezultat nasterea webshopului AUTOCARPET.HU.

Mi-aș dori ca AUTOCARPET.HU să fie ceea ce mi-am dorit întotdeauna, plin de noutate, impuls și cele mai recente evoluții pe care această lume auto le poate oferi.

Am mare încredere și, cred că imaginea magazinului online va reflecta scopul pe care l-am visat încă din 2010, care va atrage o mulțime de clienți și va da dovadă de încredere și fiabilitate în timpul cumpărăturilor.

Scopul meu a fost mereu o prezență puternică și pe piețile auto din jur, nu numai pe piața maghiară. Din acest motiv am înființat un astfel de magazin online și în Slovacia, Cehia. Funcționarea magazinului online slovac a început în 2007 sub numele AUTOROHOZE.EU, care este încă un magazin online de succes. În plus, magazinele carcarpit.sk și carcarpit.cz au fost create din dragoste pentru munca mea. Și acum este aici această nouă mea comoară, webshopul auto AUTOCARPET.HU, bucurați-vă de el și explorați produsele noastre dedicate autovehiculului Dumneavoastră.

Cu o stimă deosebită,

Tamás Kollar

AUTOCARPET SOLUTIONS SRL