Aveți o întrebare? Contactați-ne. info@autocarpet.hu

DATELE NOASTRE DE CONTACT ȘI AJUTOR TEHNIC

Ne puteți contacta în webshop-ul în fiecare zi, de luni până vineri între orele 08:00 și 14:00, sau la adresa de e-mail ugyfelszolgalat@autocarpet.hu Desigur, comenzile pot fi plasate la orice oră, indiferent de orar.

Dacă aveți întrebări, reclamații sau alte probleme, contactați-ne și NOI vă vom ajuta. Dacă nu ne puteți contacta în acest moment, cu siguranță veți primi un răspuns în următoarea zi lucrătoare. Vă rog, dacă nu vă contactăm în 1-3 zile, înseamnă că clienții ne-au luat cu asalt și ne facem treaba, dar cu toții vor primi feedback!

Puteți găsi toate informațiile în meniul CATEGORII.

Puteți obține un răspuns, de exemplu pentru procesul producției de covoare, reclamații, termene limită de livrare și descrierile produselor.

Webshop-ul nostru nu funcționează ca magazin un magazin de prezentare / showroom, dar noul nostru birou este acum disponibil ca punct de preluare personală.

În cazul în care preluați personal produsul, aceștia pot plăti doar în numerar sau prin transfer bancar. Nu acceptăm plăți cu cardul bancar. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Facturare – persoana noastră juridică:

Auto-Carpet Solutions Srl

1149 Budapesta, Str. Parcul Pillangó, Nr. 7. 3/1.

ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

Din cauza numărului crescut de comenzi, serviciul nostru telefonic pentru clienți este temporar închis. Vă rugăm să scrieți un e-mail la adresa: ugyfelszolgalat@autocarpet.hu la care vă vom răspunde cât mai curând posibil.

Cod fiscal: 28776781-2-42

Cod fiscal comunitar (EUID): HU28776781

Număr de înregistrare O.R.C.: 01-09-373635