Aveți o întrebare? Contactați-ne. info@autocarpet.hu

DS COVORAȘE DE CAUCIUC CU BORDURĂ ÎNALTĂ

REZAW-PLAST este disponibil cu o gamă largă de produse, iar pe lângă cunoscutele tăvi pentru pachete, are și o gamă largă de covorașe de cauciuc. Pe lângă culoarea clasică NEGRU, mai apare și popularul covoraș de cauciuc în culoarea BEIGE, respectiv în culoarea GRI, ceea ce este o raritate.


6produse 16

Materialul covorașelor de cauciuc menționate este cauciuc siliconic, la fel ca și tava lor de portbagaj.

În ceea ce privește modelul, acesta poate fi comparat cu cel al unui trifoi.

Materialul este durabil si din moment ce este din silicon, se potrivește perfect, este foarte flexibil și ușor de mutat. Pe baza feedback-ului, îl putem clasifica ca pe un produs popular.

Desigur, la fel ca și celelalte covorașe de cauciuc, și acesta este precis dimensional, un covoraș de cauciuc fabricat pentru o anumită mașină și o placă de podea specifică. Fixarea sa este, de asemenea, adaptată unui anumit tip.

Un procent foarte mare dintre clienții noștri consideră că este important ca covorașele lor de cauciuc să aibă o bordură înaltă, mai ales odată cu apropierea vremii mai umede, cu zăpadă/iarnă. Covorașul de cauciuc REZAW are această „funcție” pe care mulți o caută. Aceste covorașe de cauciuc sunt disponibile la un preț relativ accesibil și, din punct de vedere calitativ, sunt disponibile aproape oricui.

REZAW-PLAST este o companie cu sediul în Polonia, care funcționează din 1982. De atunci, și-au livrat produsele în peste cincizeci de țări, iar gama lor actuală este dezvoltată pentru mii de mașini.

Clienții mulțumiți sunt motivația pentru dezvoltarea continuă.