Aveți o întrebare? Contactați-ne. info@autocarpet.hu

SMART COVORAȘE AUTO STANDARD

Covorașele standard sunt versiunea de bază a ofertei noastre. Deoarece ne străduim să punem la dispoziția oricui covoarele noastre la un preț mai mic, menținând în același timp o calitate excelentă, oferim doar tipul de covor standard în culoarea de bază, adică negru.


2produse 12

Este realizată cu cusături cu fir negru și fără broderie. Din acest motiv covorașul din partea șoferului a primit un design frumos și atractiv.

Materialul covorului este stofă. Materialul covorului textil este perfect potrivit scopului, protejează podeaua interiorului mașinii, reduce zgomotul din cabină în timpul conducerii, oferă un aspect plăcut și face interiorul să pară mai confortabil și mai primitor.

Avantajul covorului textil standard este că producerea lui reprezintă un proces tehnologic mai puțin solicitant, ceea ce înseamnă că putem onora comanda într-un timp de livrare mai scurt.

Fixarea covorașele auto se realizează cu elemente de prindere care permit atașarea covorașului de podeaua mașinii, prevenind astfel ca acesta să se miște la intrare și lacoborâre din mașină sau chiar în timpul conducerii. Toate covorașele auto din oferta noastră sunt fabricate cu elemente de fixare corespunzătoare modelului original. Dacă mașina nu are suporturi din fabrică, covorul este realizat cu suporturi nestandard. Dacă mașina are alte fixări decât cele din fabrică, puteți trimite fotografii la adresa de e-mail info@autocarpet.hu